EN | RO

FacilitatiReceptie & lounge

Va intampinam intr-un spatiu primitor unde personalul nostru va incerca sa va ofere toate informatiile necesare si sa se ocupe de formalitatile de cazare. Intre timp dvs. puteti savura o bautura in zona noastra de lounge.

Restaurant

Un spatiu elegant va asteapta sa va bucurati de deliciile locului, preparate pescaresti pentru toate gusturile, precum si diverse alte bunatati romanesti si internationale. Atunci cand vremea va permite, va invitam pe terasa cu o frumoasa priveliste catre Dunare.

Piscina adulti & copii

Ce poate fi mai placut ca intr-o zi torida de vara, dupa o plimbare pe canale sau o partida de pescuit, decat sa te relaxezi langa piscina! Am pregatit pentru tine sezlonguri unde poti lenevi in voie si nu i-am uitat nici pe cei mici care se pot juca in piscina pentru copii.

Bar

Indiferent daca e o zi fierbinte sau o seara linistita, te asteptam la barul nostru de langa piscina unde muzica buna si atmosfera relaxanta te imbie sa incerci un cocktail, o bere rece, un vin bun sau ce iti pofteste inima.

Zona relaxare

Daca ai avut parte de o zi plina de aventura sau de o partida de pescuit solicitanta si te simti obosit, de ce n-ai incerca sa vizitezi zona noastra de relaxare unde poti face o sauna si un jacuzzi.

Ponton acostare

In fata pensiunii, la bratul Sulina, este pontonul nostru principal. Aici acosteaza barcile noastre folosite pentru transferuri si excursii, dar totodata pot acosta si turistii care vin cu barcile proprii. Pe canalul din spatele resortului avem un ponton mai mic, ce poate fi folosit in cazul in care se vine dinspre lacul Iacob. De pe ambele pontoane se poate si pescui.

Tenis de masa

Sportul nu strica nimanui! Daca vrei sa faci putina miscare, poti incerca o partida de tenis de masa.

Biliard

Nu v-ati contrazis niciodata care dintre voi e mai bun la biliard? Poate acum e timpul sa dovedesti ca tu ai dreptate. Iar daca nu exista competitie, de ce nu ati incerca doar sa va distrati putin?

Foisor

Va puteti relaxa in foisorul situat in curtea noastra.

Meeting room

In sala noastra de de aprox. 50 mp se pot organiza intalniri sau workshop-uri.