EN | RO

ServiciiServicii hoteliere

Servicii gratuite:
 • internet wireless in receptie, restaurant, in zona de bar si in camere;
 • prosoape, sezlonguri si umbrelute la piscina;
 • sauna si jacuzzi (gratuit 1 ora / camera / sejur, cu rezervare ; solicitarile suplimentare sunt cu plata);
 • tenis de masa (cu rezervare);
 • biliard (cu rezervare);
 • camera de bagaje si camera depozitare ustensile de pescuit';
 • servicii de receptie, informatii turistice etc.

Servicii cu plata:
 • transferuri Tulcea - Crisan - Tulcea;
 • excursii optionale;
 • transfer catre locuri de pescuit;
 • organizarea de partide de pescuit la rapitor;
 • inchiriere barci cu motor (cu barcagiu);
 • inchiriere barci cu vasle;
 • inchiriere canoe;
 • inchiriere ustensile de pescuit;
 • inchiriere biciclete.

Transferuri

Pentru clientii resortului organizam zilnic transferuri Tulcea - Crisan si Crisan - Tulcea. Durata transferului este de aproximativ 1 ora.
- plecare din Tulcea la ora 14:30
- plecare din Crisan la ora 13:00
Pret: 75 lei / persoana / drum (pret valabil pentru minimum 2 persoane platitoare).
Locurile sunt limitate si vor fi confirmate in ordinea inscrierilor, in functie de disponibilitati.
Masinile pot fi lasate in parcarea cu plata de langa locul imbarcarii. Cost parcare 15 lei / zi / autoturism.

La cerere putem organiza si transferuri private de la Tulcea catre Crisan si retur (durata transferului este aproximativ o ora). Puteti solicita o oferta de pret pe email la office@deltaboutique.ro sau la telefon 0741 079103

O alta varianta de transport pe ruta Tulcea - Crisan  si Crisan - Tulcea sunt navele de linie "Pasager" si "Catamaran", cu care puteti ajunge in aproximativ 2 ore si jumatate.
Mai multe detalii si programul acestor nave pana la Crisan puteti gasi pe site-ul nostru la sectiunea "Locatie".

Excursii

Excursie cu barca pe canale si lacuri
Va invitam sa descoperiti salbaticia Deltei, sa ne facem loc prin canalele marginite de salcii scufundate, sa strabatem intinderile de apa acoperite de nuferi, sa admiram pelicanii si alte sute de specii de pasari ce cuibaresc in aceste locuri.
Indiferent daca mergem spre nord pe Dunarea Veche, pe lacurile Bogdaproste, La Amiaza, catre satul Mila 23, sau daca vom merge spre sud catre Padurea Caraorman si pe lacul Iacob sau pe canalul Litcov si pe lacul Cuibida, va asiguram ca veti avea parte de privelisti de neuitat.
Durata: aprox. 3 ore si jumatate.
Pret: 95 lei/persoana (pret valabil pentru minimum 2 persoane inscrise).
Excursia se organizeaza cu barci de capacitate maxima 4 persoane (motor 20 CP), pana la barci cu capacitate maxima 12 persoane (motor 140 CP), in functie de numarul de persoane inscrise.

Excursie la Padurea Letea
Este supranumita si jungla Deltei fiind cea mai nordica padure subtropicala din Europa si reprezinta o atractie turistica deosebita, loc de poveste unde natura ofera un spectacol fara egal. Nu poti ajunge in Delta Dunarii fara sa vizitezi acest loc protejat integral, prima rezervatie naturala din Romania apartinand patrimoniului UNESCO. Se regasesc aici zone de desert ce alterneaza cu vegetatie specifica locului, padure de stejari seculari, dar si padure subtropicala, liane imbratisand trunchiurile copacilor, lacuri sarate, dune de nisip si caii salbatici. Hergheliile de cai salbaticiti de la Letea sunt, cu siguranta, atractia acestui loc incremenit in timp si care reuneste atatea curiozitati ale naturii.
Dar oricate cuvinte am asterne aici, nu vor egala ceea ce vei descoperi cu proprii ochi, asa ca, sa pornim la drum!
Durata: aprox. 3 ore si jumatate.
Pret: 95 lei/persoana (pret valabil pentru minimum 2 persoane inscrise). Se achita suplimentar aprox. 25 lei/persoana direct localnicilor din Letea care fac transportul pe uscat.
Excursia se organizeaza cu barci de capacitate maxima 4 persoane (motor 20 CP), pana la barci cu capacitate maxima 12 persoane (motor 140 CP), in functie de numarul de persoane inscrise.

Excursie la Sulina
In aproximativ 30 de minute, cu o barca rapida ajungem in cel mai estic punct al Romaniei, Sulina. Una din cele mai vechi asezari din Romania, fost sat de pescari, actualul oras Sulina atrage prin aura sa de atemporalitate.
Cimitirul Maritim, in care marinari de toate nationalitatile, pirati si chiar membrii ai familiilor regale din Europa odihnesc in vecie, farul din Sulina, palatul Comisiei Europene a Dunarii, biserica greceasca in care gasim icoana unica in tara a Fecioarei Maria cu Pruncul in brate avand fetele acoperite, toate acestea sunt obiective pe care nu le poti rata cand ajungi in Delta.
Plaja, in mare parte neamenajata si nealterata, cu aspect salbatic si nisip fin, este locul unde ne oprim pentru o baie in mare si o binemeritata relaxare dupa ce am cutreierat locurile incarcate de istorie si de povesti cu pirati.
Durata: aprox. 3 ore si jumatate.
Pret: 95 lei/persoana (pret valabil pentru minimum 2 persoane inscrise).
Excursia se organizeaza cu barci de capacitate maxima 4 persoane (motor 20 CP), pana la barci cu capacitate maxima 12 persoane (motor 140 CP), in functie de numarul de persoane inscrise.

La cerere putem organiza si excursii private, iar pretul va depinde de barca folosita, durata solicitata si traseul ales.

Pescuit

Atat de pe pontonul din fata resortului, situat la bratul Sulina, cat si de pe pontonul din spate, se poate pescui. Pe bratul Sulina puteti sa va incercati norocul la somn sau avat, in timp ce pe canalul din spate cei mici se pot distra pescuind la undita.
Totodata, putem organiza excursii de pescuit la rapitor pe lacurile din zona, sau putem sa-i ducem pe cei interesati la locuri de pescuit de pe mal, urmand sa-i intoarcem la resort la ora dorita.