EN | RO

Locatie


Resortul este situat in inima Deltei Dunarii, in localitatea Crisan, pe bratul Sulina. Aici este punctul de plecare catre diverse excursii, in nord pe Dunarea Veche catre padurea Letea sau catre Mila 23, iar in sud catre Caraorman sau pe canale si lacurile Isac si Uzlina spre bratul Sfantu Gheorghe. Mergand spre est cu o barca rapida se ajunge in aproximativ 30 minute la Sulina unde se poate vizita orasul si cine doreste are posibilitatea sa se bucure de o baie in Marea Neagra.
Daca va place pescuitul, fiti siguri ca ati gasit locul potrivit! Pe Dunarea Veche, pe canalele si lacurile din zona aveti parte de partide de pescuit de neuitat indiferent daca preferati pescuitul stationar sau la rapitor.

TRANSFERURI TULCEA - CRISAN - TULCEA

Pentru clientii resortului organizam zilnic cu barci rapide transferuri Tulcea - Crisan si Crisan - Tulcea. Durata transferului este de aproximativ 1 ora / drum si are urmatorul program:
- plecare din Tulcea la ora 14:30
- plecare din Crisan la ora 13:00
Pret: 75 lei / persoana / drum (pret valabil pentru minimum 2 persoane platitoare).
Locurile sunt limitate si vor fi confirmate in ordinea inscrierilor, in functie de disponibilitati.
Masinile pot fi lasate in Tulcea in parcarea cu plata de langa locul imbarcarii. Cost parcare 15 lei / zi / autoturism.

Pentru cei care nu se grabesc si vor ca transferul pana la Crisan sa fie si o plimbare pe Dunare, le sugeram navele de linie de la NAVROM "Pasager" sau "Catamaran" (circula alternativ). Cursa dureaza aproximativ 2 ore si jumatate si circula dupa urmatorul program informativ:
Tulcea - Crisan cu plecare la ora 13:30
Crisan - Tulcea cu plecare la ora 07:30
Pret informativ: 38 lei / persoana / drum
Programul exact il puteti gasi pe site-ul Navrom:
http://www.navromdelta.ro/program-nave/index.html

In cazul in care alegeti un transfer cu barca noastra si celelalt cu vaporul, va informam ca avem locuri diferite de acostare in Tulcea.

In cazul in care doriti transferurile la alte ore, va rugam sa ne contactati si va vom oferi si alte variante cu operatori privati.

La cerere putem organiza si transferuri private de la Tulcea catre Crisan si retur (durata transferului este aproximativ 1 ora). Puteti solicita o oferta de pret pe email la office@deltaboutique.ro sau la telefon 0741-079103.